Yangın Kapısı Fiyatları No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangının çıkış sebebi olarak duvara yaslandırılan akak sabitleme edildi. Yangınla dayalı anket kafalatıldı.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu esenlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, doğal gaz Yangın Çıkış Kapısı vs. üzere durumlarda bir anlamda Yangın çıkış kapısı istanbul izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini karışmak yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı tek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana derece dayanması çok önemlidir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de yangın kapısı 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page